• Новак
12ft ГОЛЕМА Брзина HDMI Кабел Машки До Женски Со Ethernet Црна Поддржува 4K 30Hz, 3D, 1080p И Аудио Враќање CNE

12ft ГОЛЕМА Брзина HDMI Кабел Машки До Женски Со Ethernet Црна Поддржува 4K 30Hz, 3D, 1080p И Аудио Враќање CNE

Rating 
DEN 223.84

Достапност
Производот е достапен

ПРЕГЛЕД : HDMI кабелот е најновата и најдобрата дигитална видео врска на пазарот. HDMI е единствениот кабел што може да пренесува некомпресирано видео со висока дефиниција и повеќеканално дигитално аудио во резолуции повисоки од 1080p. HDMI каблите се погодни затоа што ќе овозможат пренос на дигитално аудио и видео во еден кабел, овозможувајќи помалку збунувачки хаос на жици и почист забавен центар. Тие се компатибилни наназад со сите претходни верзии.Главни Карактеристики : ? 1080п Резолуција. Аудио Повратниот Канал 3Д-3Д е најновиот бес и за домашно кино и за игри.? 4к-резолуцијата 4К е 3840 х 2160 пиксели @ 24 Hz.? Длабока Боја - функцијата За Длабока Боја обезбедува минимум 8-бита по елемент во боја (вкупно 24-бита), обезбедувајќи вкупно над 16 милиони варијации на бои. х.в. Боја-х.в. Боја Аудио - HDMI со Висока Дефиниција поддржува целосен опсег на аудио типови со висока дефиниција, вклучувајќи СА-ЦД, ДВД-Аудио, ДТС-Hd Мастер Аудио и Долби Труехд.Спецификации : ? Нашите КАБЛИ СО ГОЛЕМА Брзина HDMI-Со Етернет се дизајнирани да ги исполнуваат стандардите за изведба. Тие се компатибилни наназад со сите претходни верзии.? HDMI Етернет Канал-HDMI кабелот додава канал за податоци на hdmi конекцијата, овозможувајќи брза, двонасочна комуникација. Поврзаните уреди што ја вклучуваат оваа функција можат да испраќаат и примаат податоци преку 100 Mb/sec Ethernet, што ги прави веднаш подготвени за секоја апликација базирана на IP.? Аудио Повратен Канал-новата спецификација додава аудио канал што ќе го намали бројот на кабли потребни за испорака на аудио возводно од ТЕЛЕВИЗОР до приемник А/В за обработка и репродукција. Во случаи КОГА ТЕЛЕВИЗОРОТ има внатрешен извор на содржина, како што е вграден тјунер или двд-плеер, Каналот За Враќање На Звукот му овозможува НА ТЕЛЕВИЗОРОТ да испраќа аудио податоци возводно до приемникот А/В преку КАБЕЛОТ HDMI, елиминирајќи ја потребата за дополнителен кабел.? 3д Поддршка-верзијата на спецификацијата дефинира вообичаени 3д формати и резолуции за уреди со HDMI, овозможувајќи 3 D игри и други 3d видео апликации.? Поддршка ЗА Резолуција 4 K-новата спецификација им овозможува на hdmi уредите да поддржуваат екстремно високи HD резолуции, ефикасно четири пати поголема од резолуцијата на уред од 1080p. Поддршката ЗА 4 K му овозможува на hdmi интерфејсот да пренесува дигитална содржина со иста резолуција како и најсовремените дигитални кино системи што се користат во многу кината. Клучни Карактеристики : Категорија 2 Сертифициран-Супер Висококвалитетен HDMI Кабел ЗА 3d Tv со уреди 2.0/1.4 a/1.4/1.3 c/1.3 b и Поддржува 3d Филмови. Најдобар Кабел за 1080p, Исто Така, Поддржува 4k x 2k Видео И повеќе резервни бои, Со Голема брзина Бенд Ширина Поддршка 10.2 Gbps и погоре. Целосен Штит и Позлатени Конектори за Подобар Квалитет На Сликата / Звукот/ Стабилен пренос на сигнал и потрајни. Овој СЕ-во-едно HDMI Со етернет кабел може да ја сподели Вашата Интернет врска со повеќе уреди. Не е потребен посебен Етернет кабел. Има Аудио Повратен Канал (ЛАК) кој ги комбинира и аудио и видео каналот во еден кабел. Rohs и HDCP (Дигитална Заштита На Содржина со Висок пропусен опсег) Усогласеност што обезбедува безбедност на потрошувачите и безбедна hdmi врска.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката