• Новак
Листови Транспарентни Лепливи Белешки, Јасни Самолепливи Влошки За Белешки, Лепливи Бележници, Дневни Списоци За Проверка Весник Хартија, Канцелариски И Училишни

Листови Транспарентни Лепливи Белешки, Јасни Самолепливи Влошки За Белешки, Лепливи Бележници, Дневни Списоци За Проверка Весник

Rating 
DEN 186.40

Достапност
Производот е достапен

Опишете ја бојата како што е прикажано материјал : Петнаесет : 12 грама големина : 50*50мм/1,96*1,96 инчи транспарентен водоотпорен материјал, репозиционирачки, налепници за читање, мини хартија за следење, квадратни обележувачи1. Широка примена : проѕирните лепливи белешки се погодни за употреба во училиште, библиотека, дома и канцеларија. Тоа ќе ви помогне лесно да ги уредувате документите без да направите трајни промени во нив. Може лесно да се репозиционира и отстрани без да остави леплив остаток. Може да се напише на пораката и да се залепи каде сакате, како што се ѕидови, прозорци, фрижидери, компјутерски монитори, чаши за пиење, работни површини, табли2. Искуството за пишување е мазно. Бидејќи проѕирните лепливи ноти се направени од водоотпорни материјали, се препорачува да користите пенкала на база на масло (хемиски пенкала, пенкала, итн.) или моливи наместо пенкала на база на вода за пишување или цртање за подобро искуство3. Не се плаши од вода, употребата на пет материјал има долг работен век и не се плаши од вода.Мерки на претпазливост.1. Како што сите знаеме, различни компјутери ги прикажуваат боите поинаку, вистинската боја може да биде малку поинаква од сликата подолу.2. 2. Ако ви е тешко да ја изберете големината, можете да ме контактирате во секое време, ние ќе ви дадеме неколку предлози, но ова е само за повикување.3. Можеме да прифаќаме нарачки со мешани предмети, бои и големини.Производите вклучуваат 1pc Лепливи белешки (50 листови) Супер самопрзилепне картецки самопрзилепне маџа добриј ефект лепкошци, мозна је пржиклеиќ на строние, змиениаќ полозение и усуњаќ без позоставијанија лепкич позосталошци. Материјал : ДОМАШНО МИЛЕНИЧЕ, вудпори и тровали в уричиу. Застосовани материјалу дла цвиерзаст домович ма длуга животношиќ јас ни бои си вуди. Нута шега гладка i надаје sie до писанија markerami na bazie oleju, dlugopisami, oléwkami итп. Можна оди писаќ на виадомошци и наклеиќ в даулним мијску, нп. шчани, окна, лодовки, монитори компутероу, шкланки прават вуди, таблице. Картецки самопрзилепне виконане з високиј ЈАКОШЧИ ПЕТ, безпиечне и трвале, вододпорн и безвон луб маршчаче, могас бјќ устване пржез длуги час.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката