• Новак
Нова Пумпа За Вода Компатибилна Со Chevrolet W Tiltmaster Тахо W Tiltmaster По Дел Број БРОЈ 12600767

Нова Пумпа За Вода Компатибилна Со Chevrolet W Tiltmaster Тахо W Tiltmaster По Дел Број БРОЈ 12600767

Rating 
DEN 3.00

Достапност
Производот е достапен

ЗАМЕНУВА : AC DELCO : 251-713 251713 AM ОПШТО : 12600767 GENERAL МОТОРИ : 12681417 19208815 12600767 SAAB : 12 60 0767 12-60-0767 12600767 ТИП НА ПРОИЗВОД : ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОИЗВОД НА ПУМПА ЗА ВОДА : како дистрибутер на делови најчесто продаваме резервни делови (сите делови НА OEM ЌЕ БИДАТ ЗАБЕЛЕЖАНИ КАКО ТАКВИ). Резервните делови не се добиени од оригиналното возило или производителот на опрема, но се дизајнирани да функционираат исто како - ако не и подобро од-оригиналот. Сите продадени делови се нови.АПЛИКАЦИИ : ОВАА СТАВКА ОДГОВАРА НА РАЗЛИЧНИ АПЛИКАЦИИ ПО БРОЈ НА ДЕЛ. ВЕ МОЛИМЕ ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ ДЕЛ БРОЈ ЗА ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ МОНТАЖА.BUICK РЕНИЕ 5.3 L V8 CYL 325 CID 2007 CADILLAC ESCALADE 6.0 L V8 CYL 364 CID 2009 2010 2011 2012 2013 CADILLAC ESCALADE 6.2 L V8 CYL 376 CID 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 CADILLAC ESCALADE ESV 6.2 L V8 CYL 376 CID 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 CADILLAC ESCALADE EXT 6.2 L V8 CYL 376 CID 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 CHEVROLET ЛАВИНА 5.3 L V8 CYL 325 CID 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 CHEVROLET ЛАВИНА 6.0 L V8 CYL 364 CID 2007 2008 2009 CHEVROLET CHEYENNE 5.3 L V8 CYL 325 CID 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 CHEVROLET КОЛОРАДО 5.3 L V8 CYL 325 CID 2009 2010 2011 2012 CHEVROLET ИЗРАЗАТ 1500 5.3 L V8 CYL 325 CID 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 CHEVROLET ИЗРАЗАТ 2500 4.8 L V8 CYL 294 ЦИД 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 CHEVROLET ИЗРАЗАТ 2500 6.0 L V8 CYL 364 ЦИД 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 CHEVROLET ИЗРАЗАТ 3500 4.8 L V8 CYL 294 ЦИД 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 CHEVROLET ИЗРАЗАТ 3500 5.3 L V8 CYL 325 CID 2007 CHEVROLET ИЗРАЗАТ 3500 6.0 L V8 CYL 364 ЦИД 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 CHEVROLET ИЗРАЗАТ 4500 6.0 L V8 CYL 364 ЦИД 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 CHEVROLET ЕКСПРЕС КАРГО 6.0 L V8 CYL 364 ЦИД 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 CHEVROLET ИЗРАЗАТ PASAJEROS 5.3 L V8 CYL 325 CID 2010 2011 2012 2013 CHEVROLET ИЗРАЗАТ PASAJEROS 6.0 L V8 CYL 364 CID 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 CHEVROLET LCF 3500 6.0 L V8 CYL 364 CID 2016 2017 2018 CHEVROLET SILVERADO 1500 4.8 L V8 CYL 294 CID 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 CHEVROLET SILVERADO 1500 5.3 L V8 CYL 325 CID 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 CHEVROLET SILVERADO 1500 6.0 L V8 CYL 364 CID 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 CHEVROLET SILVERADO 1500 6.2 L V8 CYL 376 CID 2009 2010 2011 2012 2013 CHEVROLET SILVERADO 1500 КЛАСИЧЕН 4.8 L V8 CYL 294 CID 2007 CHEVROLET SILVERADO 1500 КЛАСИЧЕН 5.3 L V8 CYL 325 CID 2007 CHEVROLET SILVERADO 1500 КЛАСИЧЕН 6.0 L V8 CYL 364 CID 2007 CHEVROLET SILVERADO 1500 HD КЛАСИЧЕН 6.0 L V8 CYL 364 CID 2007 CHEVROLET SILVERADO 2500 4.8 L V8 CYL 294 CID 2010 2011 2012 2013 CHEVROLET SILVERADO 2500 5.3 L V8 CYL 325 CID 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 CHEVROLET SILVERADO 2500 HD 6.0 L V8 CYL 364 ЦИД 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 CHEVROLET SILVERADO 2500 HD КЛАСИЧЕН 6.0 L V8 CYL 364 CID 2007 CHEVROLET SILVERADO 3500 6.0 L V8 CYL 364 CID 2008 2009 2010 2011 2012 2013 CHEVROLET SILVERADO 3500 6.0 L V8 CYL 364 CID 2015 2016 ГОДИНА 2017 CHEVROLET SILVERADO 3500 КЛАСИЧЕН 6.0 L V8 CYL 364 CID 2007 CHEVROLET SILVERADO 3500 HD 6.0 L V8 CYL 364 ЦИД 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 CHEVROLET ПРИГРАДСКИ 5.3 L V8 CYL 325 CID 2014 CHEVROLET ПРИГРАДСКИ 6.0 L V8 CYL 364 CID 2017 CHEVROLET ПРИГРАДСКИ 1500 5.3 L V8 CYL 325 CID 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 CHEVROLET ПРИГРАДСКИ 1500 6.0 L V8 CYL 364 CID 2007 2008 2009 CHEVROLET ПРИГРАДСКИ 2500 6.0 L V8 CYL 364 CID 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 CHEVROLET ПРИГРАДСКИ 3500 HD 6.0 L V8 CYL 364 CID 2016 2017 2018 2019 CHEVROLET ТАХО 4.8 L V8 CYL 294 CID 2007 2008 And Многу повеќе Нова Пумпа за Вода Компатибилна Со Chevrolet W4500 Tiltmaster Тахо 2007 2008 2009 2010 W3500 Tiltmaster 2007 2008 со Дел Број БРОЈ 251713 12600767 12681417 19208815 12600767 12600767.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката