• Новак
БАТУРСТ 5Х114. 35ЕТ 76.1 ЦБ СЈАЈ ВООРУЖЕНО ТРКАЛО

БАТУРСТ 5Х114. 35ЕТ 76.1 ЦБ СЈАЈ ВООРУЖЕНО ТРКАЛО

Rating 
DEN 1.67

Достапност
Производот е достапен

TSW BATHURST 19 X8 5 X114. 3 35 ET 76.1 CB СЈАЈ ПИШТОЛ ТРКАЛО TSW BATHURST 19 X8 5 X114. 3 35 ET 76.1 CB СЈАЈ ПИШТОЛ ТРКАЛО. TSW BATHURST 19 X8 5 X114. 3 35 ET 76.1 CB СЈАЈ GUNMETAL ТРКАЛО. TSW BATHURST 19 X8 5 X114. 3 35 ET 76.1 CB СЈАЈ GUNMETAL ТРКАЛО. TSW BATHURST 19 X8 5 X114. 3 35 ET 76.1 CB СЈАЈ GUNMETAL ТРКАЛО.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката