• Новак
Џенерал Моторс опфаќа Шевролет Вложување, Олдсмобил Силуета, Понтијак Транс Спорт & Монтана хејнс Поправка прирачник ^

Џенерал Моторс опфаќа Шевролет Вложување, Олдсмобил Силуета, Понтијак Транс Спорт & Монтана хејнс Поправка прирачник ^

Rating 
DEN 215.68

Достапност
Производот е достапен

Џенерал Моторс опфаќа Шевролет Вложување, Олдсмобил Силуета, Понтијак Транс Спорт И Монтана (97-05) Прирачник За Поправка На Хејнсопис со прирачник За Хејнс, можете сами да го направите тоа..од едноставно одржување до основни поправки. Хејнс ја пишува секоја книга врз основа на целосно кинење на возилото. Ги учиме најдобрите начини да завршиме работа и тоа ви ја прави побрза, полесна и поевтина. Нашите книги имаат јасни упатства и стотици фотографии кои го прикажуваат секој чекор. Без разлика дали сте почетник или професионалец, можете да заштедите голема со Хејнс! Чекор-по-чекор процедури лесни за следење фотографии целосен дел за решавање проблеми Вредни кратења дијагноза на Свеќички во Боја откривањеолдсмобилна Силуета 1997-2005 Понтијак Транс Спорт 1997-2005 Понтијак Монтана 1999 - 2005 Шевролет Вложување 1997 - 2005контентницитевовед 1 : прилагодување и рутинско одржувањеглавје 2 : дел а : моторглавје 2 : дел б : општи процедури За Ремонт На Моторглавје 3 : Системи за ладење, греење И Климатизација Поглавје 4 : Системи За Гориво И Издувни Гасови Поглавје 5 : Електрични Системи На Моторот Поглавје 6 : Емисии И Системи За Контрола На Моторот Поглавје 7 : Автоматски Трансакслехаптер 8 : поглавје 9 : кочницаглавје 10 : Системи За Суспензија и управување поглавје 11 : телоглавје 12 : дијаграми за електричен систем на шасијата чекор - по - чекор процедури. Лесни за следење фотографии. Целосен дел за решавање проблеми. Вредни кратки намалувања.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката