• Новак
Образовна Предност Чувства И Емоции Сортирање Кеси

Образовна Предност Чувства И Емоции Сортирање Кеси

Rating 
DEN 303.04

Достапност
Производот е достапен

Образовна Предност Чувства И Емоции Сортирање Торби |Охрабрете ги децата да ги идентификуваат и зборуваат за нивните чувства и емоции со овој отворен сет. Дискриминирајте помеѓу различни емоции и сортирајте ги соодветно. Вклучува 60 висококвалитетни фото картички со широк спектар на изрази на лицето и ситуации во реалниот свет, сите дизајнирани да стимулираат различни емоции. 6-те природни памучни кеси покажуваат различна емоција (Среќна, Тажна, Изненадена, Загрижена, Лута и Вознемирена). Децата ќе зборуваат за своите емоции и ќе ги сортираат картичките во 100% природни памучни кеси. Картичките се мерат 7см х 7см. Вреќи со димензии 14см х 20см. Возраст 2+. Образовна Предност Чувства И Емоции Сортирање Кеси : . Охрабрете ги децата да се идентификуваат и да зборуваат за своите чувства и емоции со овој отворен сет. . Дискриминирајте помеѓу различни емоции и сортирајте ги соодветно. 6-те природни памучни кеси покажуваат различна емоција (Среќна, Тажна, Изненадена, Загрижена, Лута и Вознемирена).

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката