• Новак
Трип Лајт Безбедно-Тоа Ул Медицински Одделение Моќ лента За Нега На Пациентот Во Близина, Болница Одделение Места, Безбедносни Капаци, Антимикробни, фт. Кабел, Двој?

Трип Лајт Безбедно-Тоа Ул Медицински Одделение Моќ лента За Нега На Пациентот Во Близина, Болница Одделение Места, Безбедносни

Rating 
DEN 1.33

Достапност
Производот е достапен

Испорачува енергија на подвижна опрема поврзана со приклучок прикачена на IV столбови, колички за несреќи и други мобилни медицински помагала во близина на нега на пациенти.Карактеристики Ул 2930 Медицински Одделение Моќ Лента Одобрени За Нега На Пациентите Околности НА ПС-606-HGDG карактеристики шест NEMA 5-15 R-HG" зелена точка " болница одделение места кои снабдување со енергија на медицинска опрема се користи во близина на пациентот нега, вклучувајќи операциони сали, терапија соби и слики средини. Ги исполнува стандардите НА УЛ 2930 СО приклучок НЕМА 5-15П-ХГ што обезбедува непотребно поврзување на земјата. Иновативниот влезен приклучок ја елиминира потребата за дополнителна жица за заземјување, што го намалува нередот на кабелот, потенцијалниот ризик од удар и ризикот од сопнување кај пациент во случај на дефект на земјата.Антимикробната Заштита Помага Да Се Обезбеди Побезбедна, Почиста и Поздрава Работна Средина безбедната лента за напојување е заштитена со антимикробна обвивка која помага да се спротивстави на растот на бактерии, вируси, габи, мувла и мувла.Премиум Безбедносните Карактеристики Помагаат Да Се Обезбедат Соодветни Приклучоци за Напојување без централен прекинувач за напојување, оваа лента за напојување не претставува опасност од случајно исклучување и исклучување на напојувањето на основните уреди. Ресетирачките прекинувачи со 15 засилувачи ја штитат поврзаната опрема од преоптоварување. Вклучени се пластични заштитни капаци за заклучување за да се блокира пристапот до неискористените места.Подготвени за Инсталација Во Тешки Медицински Средини кабелот од шест метри овозможува позиционирање на медицинскиот уред подалеку од стандарден дуплекс ѕиден штекер НЕМА5-15Р. Вградените прирабници за монтирање и интегрираните слотови за клучалки ви овозможуваат да го монтирате целосно металното куќиште на клупи, штандови, мобилни колички, iv столбови или која било друга област што содржи повеќе медицинска електрична опрема поврзана со кабел и приклучок што се користи во близина на нега на пациенти.Трип Лајт Безбедно-ТОА УЛ 2930 Медицинска Лента За Напојување За Нега На Пациенти Во Близина, 6 Продавници За Болнички Одделенија, Безбедносни Капаци, Антимикробни, 6 стапки. Кабел, Двојна Земја медицинска лента за напојување одобрена за употреба во и надвор од околностите за нега на пациенти. Ги исполнува стандардите УЛ 2930 и нфпа 99 за подобрување на безбедноста на пациентите, персоналот и посетителите. Влезен приклучок со двојна заземјувачка врска. 15 стапки. кабелот за напојување овозможува флексибилност при поставување на лентата за напојување подалеку од ѕидниот штекер. Антимикробната заштита помага да се спротивстави на растот на бактерии, вируси, габи, мувла и мувла. Патент Во Очекување.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката