• Новак
Мачка Сина Етернет Лепенка Кабел Без чизми нога

Мачка Сина Етернет Лепенка Кабел Без чизми нога

Rating 
DEN 1.67

Достапност
Производот е достапен

Cat6 етернет каблите со должина од 10 стапки имаат различни намени. Овие кабли ќе бидат доволни за поврзување на рутери,прекинувачи на Кабел,DSL модеми, компјутери на рутери,прекинувачи или дури и во серверот,мрежна просторија за поврзување на порти на лепенка панели. Овие Етернет Кабли се одлични за домашната канцеларија или за која било друга средина. Каблите Cat6 се користат за вмрежување, пренос на податоци и телефонски линии. Кабелот Cat6 се користи во мрежни апликации и е дизајниран специјално за гигабитни етернет апликации. Тие работат со високи стапки на пренос на податоци и работат со производи ЗА БРЗИНА НА БАНКОМАТ и гигабит.Овој конкретен кабел е зелен ВРВ (Незаштитен Изопачен пар) кабел за лепенка без чизми. Кабелот Cat6 вклучува шина за да помогне да се обезбеди одвојување помеѓу паровите што го ограничува вкрстениот разговор. Конекторите се поврзани со стандардот T568 B. Индивидуалните проводници се 24 AGG (Американски жичен мерач) заглавен чист бакар. Каблите за лепенки Cat6 се заглавени за да се подобри флексибилноста. Чистите бакарни проводници обезбедуваат најдобар можен сигнал. Приклучокот RJ45 има златни конектори за да спречи корозија со што се обезбедува подолг век на траење на кабелот. Нашите Кабли За етернет Cat6 го надминуваат стандардот EIA,TIA-568-C.Крај 1 : CAT6 Машки Приклучок 2 : CAT6 Машки Приклучок Должина : 14 стапки боја : Blue Wire : 24 AGG-SKU : ZX9 CBLW599 Cat6 етернет каблите со должина од 10 стапки имаат различни намени. Овие кабли ќе бидат доволни за поврзување на рутери,прекинувачи на Кабел,DSL модеми, компјутери на рутери,прекинувачи или дури и во серверот,мрежна просторија за поврзување на порти на лепенка панели. Овие Етернет Кабли се одлични за домашната канцеларија или за која било друга средина. Каблите Cat6 се користат за вмрежување, пренос на податоци и телефонски линии. Кабелот Cat6 се користи во мрежни апликации и е дизајниран специјално за гигабитни етернет апликации. Тие работат со високи стапки на пренос на податоци и работат со производи ЗА БРЗИНА НА БАНКОМАТ и гигабит.Овој конкретен кабел е зелен ВРВ (Незаштитен Изопачен пар) кабел за лепенка без чизми. Кабелот Cat6 вклучува шина за да помогне да се обезбеди одвојување помеѓу паровите што го ограничува вкрстениот разговор. Конекторите се поврзани со стандардот T568 B. Индивидуалните проводници се 24 AGG (Американски жичен мерач) заглавен чист бакар. Каблите за лепенки Cat6 се заглавени за да се подобри флексибилноста. Чистите бакарни проводници обезбедуваат најдобар можен сигнал. Приклучокот RJ45 има златни конектори за да спречи корозија со што се обезбедува подолг век на траење на кабелот. Нашите Кабли За етернет Cat6 го надминуваат стандардот EIA,TIA-568-C. Крај 1 : ЦАТ6 Машки Приклучок. Крај 2 : ЦАТ6 Машки Приклучок. Должина : 14 стапки. Боја : Сина. Жица : 24 AGG.- ШКУ : ZX9 CBLW599.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката