• Новак
НОСОРОГ ТАЈФУН 20Х9. 6Х139. - 18ЕТ 112.1 ЦБ СЈАЈ ЦРНА В БЛАНШИРАНИ КРАЦИ ТРКАЛО

НОСОРОГ ТАЈФУН 20Х9. 6Х139. - 18ЕТ 112.1 ЦБ СЈАЈ ЦРНА В БЛАНШИРАНИ КРАЦИ ТРКАЛО

Rating 
DEN 0.67

Достапност
Производот е достапен

ЦРН НОСОРОГ ТАЈФУН 20 X9, 5 6 X139,7-18 ET 112.1 CB СЈАЈ ЦРНА W/ БЛАНШИРАН КРАЦИ ТРКАЛО ЦРН НОСОРОГ ТАЈФУН 20 X9, 5 6 X139, 7-18 ET 112.1 CB СЈАЈ ЦРНА W/ БЛАНШИРАН КРАЦИ ТРКАЛО. ЦРН НОСОРОГ ТАЈФУН 20Х9, 5 6Х139, 7-18ЕТ 112,1 ЦБ СЈАЈ ЦРНА В/ БЛАНШИРАН КРАЦИ ТРКАЛО. ЦРН НОСОРОГ ТАЈФУН 20Х9, 5 6Х139, 7-18ЕТ 112,1 ЦБ СЈАЈ ЦРНА В/ БЛАНШИРАН КРАЦИ ТРКАЛО. ЦРН НОСОРОГ ТАЈФУН 20Х9, 5 6Х139, 7-18ЕТ 112,1 ЦБ СЈАЈ ЦРНА В/ БЛАНШИРАН КРАЦИ ТРКАЛО.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката