• Новак
Производи повторно воспоставени касети за замена на три-боја REHP97PK4AMZ

Производи повторно воспоставени касети за замена на три-боја REHP97PK4AMZ

Rating 
DEN 1.67

Достапност
Производот е достапен

Овој список вклучува (4) C9363 WN/97 касети со високи приноси во боја. Овој сет за преработени кертриџ е компатибилен со следниве печатачи : Design Jet 5940, Design Jet 5940xi, Desk Jet 460, 460 C, 460 CB, 460 WBT, 460 WF, 5740, Desk Jet 5740xi, Deskjet 5743, Deskjet 5745, Desk Jet 5943 6520xi , Desk Jet 6540, Desk Jet 6540 DT, Desk Jet 6540xi, Desk Jet 6620, Desk Jet 6620xi, Desk Jet 6830, Desk Jet 6830 V, Deskjet 6840, Desk Jet 6840dt, Deskjet 6840xi, Deskjet 6940, Deskjet 6940 DT, Desk Jet 6943, Desk Jet 6943 Etет 6980dt, deskjet 6980xi, deskjet 6983, Desk Jet 6988, Desk Jet 6988 DT, Desk Jet 6988xi, Desk Jet 9800, Desk Jet 9800 D, Office Jet 100, 150, 6200, 6210, 6213, 6215, 7210, Office Jet 7210 V, Office Jet 7210xi, Office Jet 7310. 10xi, Photosmart 2608, Photosmart 2610, Photosmart 2610 V, Photosmart 2610xi, Photosmart 2613, Photosmart 2710, Photosmart 2710xi, Photosmart 8030, Photosmart 8038, Photosmart 8049, Photosmart 8050, Photosmart 8053, Photosmart 8150 V 00 , Photosmart 8450, Photosmart 8450xi, Photosmart 8750, Photosmart 8750gp, Photosmart 8750xi, Photosmart 8753, Photosmart 8758, Photosmart B8300, Photosmart B8330, Photosmart B8338, Photosmart B8350 и Photosmart B8353. За Design Jet : 5940 и 5940xi. Професионално преработено од производите на ЛД. Количина : пакет од 4.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката