• Новак
Twobirch Carat Moissanite Emerald Solitaire во платина позлатена сребро

Twobirch Carat Moissanite Emerald Solitaire во платина позлатена сребро

Rating 
DEN 2.00

Достапност
Производот е достапен

Овој ангажман прстен е направен во цврсто сребро позлатено во платина за да помогне во заштитата од оцрнување. Поставувањето е класичен центар со четири потива. Централниот камен е 1 каратски смарагд Моисанит и има класичен амбиент со четири по ред. Централниот камен мери 5х7 мм. Прстените се овластени со GRA - видете го примерокот на сертификатот за сертификати Бројот на сертификатот е ласер испишан на појасот на каменот. 30 ден без прашања Поставени се враќања. Предметот на сликата е помала отколку што се појавува. Зголемено е да се прикажат детали. Овој ангажман прстен е направен во цврсто сребро позлатено во платина за да помогне во заштитата од оцрнување. Поставувањето е класичен центар со четири потива. Централниот камен е 1 каратски смарагд Моисанит и има класичен амбиент со четири по ред. Централниот камен мери 5х7 мм. Прстените се овластени со GRA - видете го примерокот на сертификатот за сертификати Бројот на сертификатот е ласер испишан на појасот на каменот. 30 ден без прашања Поставени се враќања. Предметот на сликата е помала отколку што се појавува. Зголемено е да се прикажат детали.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката