• Новак
Бетлетех # Битлех А Ти

Бетлетех Битлех А Ти

Rating 
DEN 927.68

Достапност
Производот е достапен

Време На Војна : Играта За Играње Улоги На Battle Tech е референца за извори за правила што го регулираат аспектот на играње улоги на Универзумот Battle Tech. Вклучува нов систем, дизајниран од основата и за максимална флексибилност и за компатибилност со вкупните серии На Војување и неговите придружни томови, Тактички Операции и Стратешки Операции. Серија/Тип : Battle Tech/Основни Компатибилност Додаток : Компатибилен Со Battle Tech Вкупно Војување, Тактички Операции и Стратешки Операции. Продажни Поени : Долгоочекуваното издание ја враќа компатибилноста што може да се репродуцира помеѓу системот за играње улоги што се користи во Мехвориор, Трето Издание/Класичен Battle Tech RPG и тактичката игра претставена со Целосна Војна. Модуларните и правилата за создавање карактери базирани на точки им овозможуваат на играчите да избираат помеѓу дизајни на органски карактери или знаци од типот на брзо градење и играње. Експанзивна листа на оружје и опрема за речиси секоја RPG авантура, составување опрема објавена низ целата историја На универзумот Battle Tech, ажурирана на нови правила. Проширување на улогата на тактичка борба, вклучувајќи специјални пилот способности и подетални тактички борбени ефекти врз персоналот. Сите нови презентации, вклучувајќи тврд капак, целосна боја. Време На Војна : Играта За Играње Улоги На Battle Tech е референца за извори за правила што го регулираат аспектот на играње улоги на Универзумот Battle Tech. Вклучува нов систем, дизајниран од основата и за максимална флексибилност и за компатибилност со вкупните серии На Војување и неговите придружни томови, Тактички Операции и Стратешки Операции. Серија/Тип : Battle Tech/Основни Компатибилност Додаток : Компатибилен Со Battle Tech Вкупно Војување, Тактички Операции и Стратешки Операции. Продажни Поени : Долгоочекуваното издание ја враќа компатибилноста што може да се репродуцира помеѓу системот за играње улоги што се користи во Мехвориор, Трето Издание/Класичен Battle Tech RPG и тактичката игра претставена со Целосна Војна. Модуларните и правилата за создавање карактери базирани на точки им овозможуваат на играчите да избираат помеѓу дизајни на органски карактери или знаци од типот на брзо градење и играње. Експанзивна листа на оружје и опрема за речиси секоја RPG авантура, составување опрема објавена низ целата историја На универзумот Battle Tech, ажурирана на нови правила. Проширување на улогата на тактичка борба, вклучувајќи специјални пилот способности и подетални тактички борбени ефекти врз персоналот. Сите нови презентации, вклучувајќи тврд капак, целосна боја.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката