• Новак
Стандардна замена Прстен & Крило опрема во собата За Дана во 5. сооднос Одговара избери: 1994-ДОЏ РАМ 1500, 1994-ДОЏ РАМ 2500

Стандардна замена Прстен & Крило опрема во собата За Дана во 5. сооднос Одговара избери: 1994-ДОЏ РАМ 1500, 1994-ДОЏ РАМ 2500

Rating 
DEN 2944.00

Достапност
Производот е достапен

Сад стандард замена Прстен & Крило опрема во собата За Дана 44 во сооднос 5.38. Стандардните комплети за прстен и шипки во Сад се дизајнирани да ја надминат спецификацијата ОЕМ. Сите комплети добиваат ригорозна проценка на квалитетот во куќата за да се осигураат дека ќе поминат димензионално, материјално и монтажно тестирање. Одговара на стандардна ротација Дана 44. 5.38 сооднос. 26 сплајн крило. 8.50" дијаметар прстен опрема. 10 прстен опрема завртки.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката