• Новак
Хејс 70-Лежиште За Ослободување На Спојката

Хејс 70-Лежиште За Ослободување На Спојката

Rating 
DEN 3.33

Достапност
Производот е достапен

Хејс 70-230, Лежиште За Ослободување На Спојката, 1.436 Во Дијаметар На Вратило, Секој;хејс развиени Се лежишта За Ослободување На спојката со високи перформанси за да го издржат притисокот со висока пружина и работата со високи ВРТЕЖИ во МИНУТА вообичаена за тркачките спојки. Секое лице на лежиштето е термички обработено и бланшард-земја за да се обезбеди вистинитост. Јаките се термички обработени за јачина и се обработуваат за да се затворат толеранциите за безбедно прицврстување на вилушката на лежиштето. Трката со топчести лежишта е преполна со маснотии отпорни на топлина за подобро подмачкување и подолг век на траење. Најлон лагер и држач за лежишта е исто така прикажан за поладно и потивко работење.; Минимизира Бучавата И Вибрациите; Надградба Од Стандардните Лежишта; термички обработени Јаки; Најлон Лагер За Кул И Тивка Работа; Имајќи Retainer За Кул И Тивка Работа Одговара Одберете : 1966-1968 FORD MUSTANG 8 Cyl 4.7 L 2001-2004 FORD MUSTANG 8 Cyl 4.6 L 1977-1979 FORD F150 8 Cyl 5.8 L 1976,1980-1985 ЏИП ЏИП 6 Cyl 4.2 L 1969-1973,1976-1978 FORD MUSTANG 8 Cyl 5 L 1979 АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ ЏИП 1968-1969,1972-1975 FORD F100 8 Cyl 5.9 L 1976-1979 FORD F250 8 Cyl 5.8 L 1966-1967 FORD F100 6 Cyl 3.9 L 1968-1975 FORD F250 8 Cyl 5.9 L 1970-1971,1977 FORD F100 8 Cyl 5 L 1978-1981 FORD BRONCO 8 Cyl 5.8 L 1975-1976 FORD F150 8 Cyl 5.9 L 1969-1974,1982-1983 FORD BRONCO 8 Cyl 5 L 1967 МЕРКУР COUGAR 8 Cyl 4.7 L 1976 FORD F100 8 Cyl 5.8 L 1978-1982 FORD F100 6 Cyl 4.9 L 1980-1982 FORD F150 6 Cyl 4.9 L 1987 JEEP CHEROKEE 6 Cyl 4 L 1968 МЕРКУР COUGAR 8 Cyl 5 L 1969-1974 МЕРКУР COUGAR 8 Cyl 5.8 L 1975-1977 FORD BRONCO 1966-1967 FORD FAIRLANE 8 Cyl 4.7 L 1977-1978 ЏИП ЏИП 8 Cyl 5 L 1977 АМЕРИКАНСКИ МОТОРИ ЏИП 8 Cyl 5 L и повеќе - додадете го вашето возило на нашите одговара елемент за да се провери.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката