• Новак
Нов 82-610D регулатор на прозорецот пред лево се вклопува во 1995 година- Крајслер

Нов 82-610D регулатор на прозорецот пред лево се вклопува во 1995 година- Крајслер

Rating 
DEN 3.00

Достапност
Производот е достапен

Регулаторите за нови прозорци се дизајнирани да ја зголемат вредноста на вашиот мотор за лифт на прозорецот. Заменувањето на регулаторот на прозорецот ќе помогне да се обезбеди минимизирање на моторот и исцрпувањето. Оригиналните неуспеси во дизајнот и слабите страни што предизвикуваат предвреме да не успее моторот да не успее да се идентификуваат и да се обезбедат долготрајни перформанси. Инженерите на кардон ја користат најновата технологија и иновации за да создадат висока вредност по ниска цена, обезбедувајќи квалитетен производ и вие и вашето возило може да се потпрете. Апликација за возила : Крајслер Цирус 2000-95. Самостојно регулатор за лифт на прозорецот, обезбедува поекономично решение за фиксирање на вашето возило . О.Е.М. Пропустите на дизајнот се идентификуваат и корегираат за долготрајни перформанси . ги исполнува или надминува О.Е.М. перформанси . Секоја единица е 100% нова, обезбедувајќи сигурна операција за лифт на прозорецот . Загарантирана форма, форма и функција . ОЕ Референца : 44306 T2 BA00.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката