• Новак
Алтрони АЛТВ ЦЦТВ Напојување, Споени Излези, 24 28ВАЦ @ 8А, 115ВАЦ, П. Н. Е. Комплет

Алтрони АЛТВ ЦЦТВ Напојување, Споени Излези, 24 28ВАЦ @ 8А, 115ВАЦ, П. Н. Е. Комплет

Rating 
DEN 282.56

Достапност
Производот е достапен

Моделот ALTV2416 обезбедува 24vac или 28 VAC дистрибуирани преку шеснаесет (16) излези заштитени со осигурувачи. Влез : 115вак, 50/60хз, 1,9 А;Излез : шеснаесет (16) излези заштитени со осигурувачи; 24вац @ 8А (192ВА) струја на снабдување (0,5 А по уред, 3,5 Максимум.) ИЛИ 28ВАЦ @ 7А(196ва) струја на снабдување (0,438 А по уред, 3,5 Максимум.); Резултатите се оценети @ 3.5 А; сузбивање На Пренапони.

Декларирани спецификации

Комплементите на стоката